1.4.08

Saló del Còmic del 17 al 20 d'abril!


Un any més, els otakus podrem gaudir d'un Sant Jordi del còmic anticipat. Del dijous 17 al diumenge 20 d'abril se celebrarà a Barcelona el Saló del Còmic al palau 8 de la Fira de Barcelona, a Monjuïc.

Aquest any hi haurà una gran mostra dedicada a Mortadel·lo i Filemó, una exposició sobre Herois i una mostra de la feina de la companyia DDT (Òscar pel maquillatge d'El laberinto del fauno.

FICOMIC destaca la gran presència d'autors internacionals com Jean Giraud, Yslaire, Jean Louis Tripp, Terry Moore o Ray Harryhausen.

Com sempre, hi ha cartells en català i en castellà per anunciar-lo, estigueu atents i observeu en quina llengua estan els rètols de les parades, de les mostres, dels serveis, del bar, de la publicitat.

L'any passat vaig conèixer-hi l'associació catalana de tintinaires (TintinCat), que té com a finalitats la divulgació i l’estudi de l’obra d'Hergé, i la preservació i catalogació del patrimoni tintinesc català. Els trobareu a: www.tintin.cat. Hi trobareu un article sobre la situació del Tibet (segur que tots recordeu TINTIN AL TIBET). A veure si enguany tornen a ser al Saló.