23.3.08

Una gran família: enllaços de manga/anime en català!



Fotografia de: http://www.cineatp.com/archivos/los-simpsons-manga.php

Hi ha uns quants enllaços d'anime i manga en català als quals us aconsello que hi féu un cop d'ull, és el meu top-6 particular:

6 i 5: A Girona hi teniu l'Aula Magna de la Universitat de Girona, amb informació sobre manga i cultura japonesa http://www.aulamanga.org i l'associació http://www.otakugirona.com/.

4. http://diana.gudayol.com/fansub/layout/new.html on hi trobareu traduccions de manga en català que encara no han aparegut a Catalunya ni a Espanya.

3. http://web.animelliure.net una comunitat de manga i anime en català, que t'informaran sobre novetats encara no aparegudes als PPCC i on trobaràs muntadors de versions, fansubers...

2. http://www.japanzone.cat una web que ja hem anat citant a mangacat.tk, on hi trobareu entrevistes, ressenyes de les últimes novetats... Molt útil i informativa!

1. http://www.amiboshi.net des d'aquest web es fa una gran feina de recopilació de cançons d'anime en català, podreu trobar les versions que han aparegut arreu dels Països Catalans, en diversos dialectes. Un homenatge a la unitat de la llengua catalana, enhorabona!!!

I, és clar, us seguim animant a visitar www.mangacat.tk quan acabem les obres ;p

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com van les obres a Can Manga en català? :)

BlackStones ha dit...

Anem per etapes... Almenys no hem perdut la informació de l'altra web!