1.2.08

Balanç de la campanya del web Mangacat


Encara som força novells, però ja portem 4 mesos de web i de campanya i volem aprofitar perquè feu propostes per millorar el web ara que al febrer n'inaugurarem una de nova amb fotografies al costat dels articles, només un parell de notícies destacades a la pàgina principal, revisió ortogràfica dels continguts fixos del web i la publicació (per fi!) dels resultats de l'estudi de la situació del manga en català a Catalunya (seguim buscant col·laboradors ACTIUS a la resta de territoris dels PP.CC).

Què hauríem de millorar/canviar? Vinga, mulleu-vos! Jo també tinc propostes a fer:

1. Una web més plural, amb més col·laboradors actius.

2. Un fòrum amb 1000 i un temes oberts i calents!

3. Noves il·lustracions i còmics de creació. Vull penjar la 1a part del 3r Superporc, R!! El tast que en vaig fer em va encantar.

4. Més publicitat: a botigues de manga amb pamflets, a projeccions d'altres grups per després fer-ne nosaltres mateixos.

5. Posar a la capçalera, a més de Mangacat, "el web de manga en català", perquè ens trobin pèr "manga català" al google.

I DE CARA A L'ESTIU REGISTRAR-NOS COM UNA ASSOCIACIÓ PER PODER DEMANAR SUBVENCIONS PER A PUBLICITAT, WEB PAGADA SI CAL, COL·LABORADORS I REPORTERS REMUNERATS I SOBRETOT UN WEBMASTER REMUNERAT (PERQUÈ DÉU NI DO LA FEINA QUE HA FET!).

El dibuix torna a ser de Vampire Blood. En trobareu més de l'autora a www.mangacat.ppcc.cat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada molt el teu blog!!! felicitats!! endavant amb la campanya!
visca el manga en català!

Anònim ha dit...

he sabut que fareu una conferència, on i quan serà??
Sayonara!!!!!!!!

BlackStones ha dit...

ANÒNIM: Gràcies, a veure si entra de valenta gent al blog i amb l'ajut d'altra gent com tu que ens dóna suport podem seguir amb la campanya.
MIKI: La presentació seria a finals de maig (espero que no caiga pel meu aniversari ;p) i l'organitza la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya, però encara no en sé res més.