24.1.08

Fushigi Yugi, l'origen de la llegenda


De moment, en català només tenim FUSHIGI YÛGI. EOL JOC MISTERIÓS, però en castellà ja ha sortit la història de la primera sacerdotessa que va entrar al llibre L'UNIVERS DELS QUATRE DÉUS. Es diu Fushigi Yûgi, l'origen de la llegenda.
Yuu Watase va escriure aquesta segona part (que correspondria a la història d'una noia que va viure 50 anys abans que la Miaka, Takiko, i que és la sacerdotessa de Genbu. Ui, potser que a l'anterior història ja sabéssim com acaba Takiko? mmmm) pressionada per les peticions dels aficionats a la primera part. Feia 7 anys que l'havia acabat, el seu estil de dibuix havia millorat molt i la història s'intueix (i ho afirma ella mateixa als free talks) molt més madura. Els qui no suporten Miaka perquè la titllen de bleda trobaran en aquesta llegenda una heroïna de desset anys molt més madura i forta, entesa en arts marcials. La seua situació familiar també és completament familiar.
Tot i que la història manté aquells tocs còmics tan característics de Watase, se'ns adverteix que aquesta part dóna més importància a la història amorosa que l'anterior i que no hi ha tants moments còmics. Al meu parer, una llàstima. El protagonista masculí val tan la pena com Tama i... l'autora juga, un cop més, amb l'ambigüitat sexual dels personatges. Com ho diria????? Diguem que pateix el complexe de Ranma, ja ho esbrinareu vosaltres mateixos.
Us el recomano, de moment m'ha atrapat més que el primer i tot!

El dibuix és de Lídia, una col·laboradora a qui vaig conèixer a un circuit de motos ;p